Året avrundades med kunskapsmingel på redaktionen

Av | 20 december 2018

Årets julmingel på Wallingatan 37 blev en perfekt uppladdning inför nästa år. Vi blickade framåt mot 2019 och summerade året som varit. Foto: Anders Lundkvist.

Med glöggmuggar i händerna och julglitter runt om oss summerade vi på Blankspot året som varit tillsammans med en mängd spännande personer som på olika sätt varit involverade i Blankspots eller Stakston PRs verksamhet under det gångna året. Vi blickade också framåt mot 2019 och hoppas ni alla vill fortsätta ge oss support såväl ekonomiskt som genom engagemang för vår journalistik som ni i detalj kan följa före, under och efter reportagen publiceras.

Tack till alla som kom och deltog i en mängd bubblande samtal och lyssnade bland annat på på Katarina Graffman, doktor i antropolog och reklamprofessorn Jacob Östberg som under 2018 gjort stor succé med boken ”Vi är vad vi köper”Donald Boström, fotograf och journalist, intervjuades om utvecklingen på Afrikas horn under 2018 och Karin Elfving, Managing Director, One World intervjuades om det pågående projektet #postcards där de i samarbete med Blankspot lyfter fram vardagsberättelser från lokala journalister runt om i världen.

Avslutningsvis gav Torbjörn Sjöström, VD, Novus och Brit Stakston smakprov från podden Sanity Check.

För er som vill ge bort Blankspot i julklapp har vi tagit fram ett gåvobevis som vi skickar dig digitalt eller per post, läs mer här. 

 

Av | 20 december 2018

Utan dig – ingen journalistik

Genom att stödja oss ekonomiskt ser du till att vi kan fortsätta göra oberoende kvalitetsjournalistik som är fri för alla att läsa.

Bli supporter! Du kan också stödja oss med ett engångsbelopp. Swisha 123 554 35 41.

Mer från Blankspot

Allt om Blankspot

Tack alla supporters – det här kunde vi göra tack vare er 2018

Vi vill passa på att rikta ett alldeles särskilt tack till alla er som bidragit ekonomiskt till Blankspot 2018. Utan er hade vi inte kunnat göra allt den journalistik och annat vi lyckades med förra året. Varje krona räknas och detta här har ert bidrag åstadkommit!

De sex mest lästa artiklarna under 2018

Att nyheter från Afghanistan lockar till läsning vet vi. Men vilka andra berättelser var det som drog till sig den mesta uppmärksamheten hos Blankspot under 2018? Här kommer årets lista.

Bäst och sämst med Blankspot under 2018

Nu kickar vi igång 2019 med att reflektera över vad som fungerade och vad som fungerade lite sämre under året som gått.

Ge bort Blankspot i julklapp

Det lackar mot jul och vad passar väl bättre än att ge bort mer kunskap om världen. En julklapp som räcker hela året!