Året avrundades med kunskapsmingel på redaktionen

Av | 20 december 2018

Årets julmingel på Wallingatan 37 blev en perfekt uppladdning inför nästa år. Vi blickade framåt mot 2019 och summerade året som varit. Foto: Anders Lundkvist.

Med glöggmuggar i händerna och julglitter runt om oss summerade vi på Blankspot året som varit tillsammans med en mängd spännande personer som på olika sätt varit involverade i Blankspots eller Stakston PRs verksamhet under det gångna året. Vi blickade också framåt mot 2019 och hoppas ni alla vill fortsätta ge oss support såväl ekonomiskt som genom engagemang för vår journalistik som ni i detalj kan följa före, under och efter reportagen publiceras.

Tack till alla som kom och deltog i en mängd bubblande samtal och lyssnade bland annat på på Katarina Graffman, doktor i antropolog och reklamprofessorn Jacob Östberg som under 2018 gjort stor succé med boken ”Vi är vad vi köper”Donald Boström, fotograf och journalist, intervjuades om utvecklingen på Afrikas horn under 2018 och Karin Elfving, Managing Director, One World intervjuades om det pågående projektet #postcards där de i samarbete med Blankspot lyfter fram vardagsberättelser från lokala journalister runt om i världen.

Avslutningsvis gav Torbjörn Sjöström, VD, Novus och Brit Stakston smakprov från podden Sanity Check.

För er som vill ge bort Blankspot i julklapp har vi tagit fram ett gåvobevis som vi skickar dig digitalt eller per post, läs mer här. 

 

Av | 20 december 2018

Utan dig – ingen journalistik

Genom att stödja oss ekonomiskt ser du till att vi kan fortsätta göra oberoende kvalitetsjournalistik som är fri för alla att läsa.

Bli supporter! Du kan också stödja oss med ett engångsbelopp. Swisha 123 554 35 41.

Mer från Blankspot

Allt om Blankspot

”Medlemsfinansierad journalistik och kärnkraftskatastrofer”

Hänt i veckan. Blankspots Martin Schibbye punktar här upp vad han läst och gjort under veckan och vad som händer bakom kulisserna hos Blankspot.

Nu går det att lyssna på fler av Blankspots reportage

Det har varit ett starkt önskemål från Blankspots medlemmar att utöka vårt utbud av innehåll som man kan lyssna på. Nu kan man podda ännu ett av våra långa reportage.

Läs mer om arbetet med reportaget

Martin Schibbye skriver om hur reportaget "Julia gick till jobbet men kom aldrig hem" växte fram och vad han hoppas att det ska leda till.

Hänt i veckan

Blankspots chefredaktör Martin Schibbye punktar här upp vad han läst och gjort under veckan och vad som händer bakom kulisserna hos Blankspot.