Blankspottare i Göteborg: Vill du hjälpa oss under Bokmässan?

Av | 19 september 2018

Blankspot deltar på Bokmässan under alla fyra dagarna – kom och hjälp till i montern.

Blankspot är på plats under bokmässan för att sälja boken ”Utvisad” till specialpris och ett nytt prenumerationskit.

Vi tänkte också berätta för besökare om vårt skolprojekt och den 3-åriga reportageserien Verkliga Sverige samt livepodda med spännande gäster.

Vill du hjälpa till i montern någon timme i utbyte mot inträde på mässan och ett eget exemplar av vår specialtidning och boken Utvisad?

Hör av dig till mig [email protected] och ange vilken dag du föredrar och om det är förmiddag eller eftermiddag som är aktuellt för ett pass. Du behöver inte kunna allt om oss, men vi ser gärna att du är ett blankspotfan och har lite koll på vad vi gör.

Om du pluggar till journalist eller digital strateg så kan vi under dagarna prata om allt möjligt kopplat till mediers utveckling, journalistik och demokrati.

För dig som vill besöka oss så finns vi på plan 2, monter F01:48 och vi hoppas att få träffa många av er läsare!

Av | 19 september 2018

Utan dig – ingen journalistik

Genom att stödja oss ekonomiskt ser du till att vi kan fortsätta göra oberoende kvalitetsjournalistik som är fri för alla att läsa.

Bli supporter! Du kan också stödja oss med ett engångsbelopp. Swisha 123 554 35 41.

Mer från Blankspot

Allt om Blankspot

Blankspot i julklapp?

Det lackar mot jul och vad passar väl bättre än att ge bort mer kunskap om världen. En julklapp som räcker hela året!

Hjälp oss att bevaka utvecklingen i Kamerun

Kamerun riskerar att bli nästa konflikthärd i västra Afrika. Detta sedan förtrycket mot landets engelskspråkiga minoritet blir allt hårdare med uppgifter om brutala övergrepp, mord och tortyr. Nu vill vi tillsammans med er bevaka detta. Swisha till 123 554 35 41 eller stöd framtida reportage genom att bli supporter.

Debatt: Vem ska betala för journalistiken?

Nu växer initiativen där publiken är med och betalar för innehållet. Journalister tvingas hitta nya finansieringsmodeller när mediehusen inte längre vill eller kan betala – en kreativ och nödvändig väg att gå – eller ett sätt att köpa innehåll och åsikter för pengar?

Missa inte dialogen på Facebook

Blankspots reportageserier handlar om mer än en enstaka publicering som snabbt kan falla i glömska. Journalistiken är en pågående process och för oss är Facebookgrupperna knutna till varje bevakningsområde oumbärliga för relationen med läsarna.