Blankspottare i Göteborg: Vill du hjälpa oss under Bokmässan?

Av | 19 september 2018

Blankspot deltar på Bokmässan under alla fyra dagarna – kom och hjälp till i montern.

Blankspot är på plats under bokmässan för att sälja boken ”Utvisad” till specialpris och ett nytt prenumerationskit.

Vi tänkte också berätta för besökare om vårt skolprojekt och den 3-åriga reportageserien Verkliga Sverige samt livepodda med spännande gäster.

Vill du hjälpa till i montern någon timme i utbyte mot inträde på mässan och ett eget exemplar av vår specialtidning och boken Utvisad?

Hör av dig till mig [email protected] och ange vilken dag du föredrar och om det är förmiddag eller eftermiddag som är aktuellt för ett pass. Du behöver inte kunna allt om oss, men vi ser gärna att du är ett blankspotfan och har lite koll på vad vi gör.

Om du pluggar till journalist eller digital strateg så kan vi under dagarna prata om allt möjligt kopplat till mediers utveckling, journalistik och demokrati.

För dig som vill besöka oss så finns vi på plan 2, monter F01:48 och vi hoppas att få träffa många av er läsare!

Av | 19 september 2018

Utan dig – ingen journalistik

Genom att stödja oss ekonomiskt ser du till att vi kan fortsätta göra oberoende kvalitetsjournalistik som är fri för alla att läsa.

Bli supporter! Du kan också stödja oss med ett engångsbelopp. Swisha 123 554 35 41.

Mer från Blankspot

Allt om Blankspot

Följ arbetet med boken ”Jakten på Dawit”

Martin Schibbye skriver nu en bok om Eritrea och Dawit Isaak som kommer i vår. Du som vill kan följa arbetet med boken genom att följa Martin Schibbye sida på Facebook.

Detta gjorde vi för läsarnas bidrag

Att driva en reportagesajt enbart med hjälp av supportrars stöd och kunskap är krävande och slitsamt på grund av den finansiella osäkerheten. Men jag är övertygad om att det är bästa sättet för att öka trovärdigheten för journalistiken, skriver Martin Schibbye i ett brev till de supportrar som stöttat Blankspot under 2018. Vi hoppas ni alla fortsätter stödja oss och att ni som ännu bara följt oss också kan bidra under året som kommer.

Tack alla supporters – det här kunde vi göra tack vare er 2018

Vi vill passa på att rikta ett alldeles särskilt tack till alla er som bidragit ekonomiskt till Blankspot 2018. Utan er hade vi inte kunnat göra allt den journalistik och annat vi lyckades med förra året. Varje krona räknas och detta här har ert bidrag åstadkommit!

De sex mest lästa artiklarna under 2018

Att nyheter från Afghanistan lockar till läsning vet vi. Men vilka andra berättelser var det som drog till sig den mesta uppmärksamheten hos Blankspot under 2018? Här kommer årets lista.