Blankspottare i Göteborg: Vill du hjälpa oss under Bokmässan?

Av | 19 september 2018

Blankspot deltar på Bokmässan under alla fyra dagarna – kom och hjälp till i montern.

Blankspot är på plats under bokmässan för att sälja boken ”Utvisad” till specialpris och ett nytt prenumerationskit.

Vi tänkte också berätta för besökare om vårt skolprojekt och den 3-åriga reportageserien Verkliga Sverige samt livepodda med spännande gäster.

Vill du hjälpa till i montern någon timme i utbyte mot inträde på mässan och ett eget exemplar av vår specialtidning och boken Utvisad?

Hör av dig till mig [email protected] och ange vilken dag du föredrar och om det är förmiddag eller eftermiddag som är aktuellt för ett pass. Du behöver inte kunna allt om oss, men vi ser gärna att du är ett blankspotfan och har lite koll på vad vi gör.

Om du pluggar till journalist eller digital strateg så kan vi under dagarna prata om allt möjligt kopplat till mediers utveckling, journalistik och demokrati.

För dig som vill besöka oss så finns vi på plan 2, monter F01:48 och vi hoppas att få träffa många av er läsare!

Av | 19 september 2018

Utan dig – ingen journalistik

Genom att stödja oss ekonomiskt ser du till att vi kan fortsätta göra oberoende kvalitetsjournalistik som är fri för alla att läsa.

Bli supporter! Du kan också stödja oss med ett engångsbelopp. Swisha 123 554 35 41.

Mer från Blankspot

Allt om Blankspot

”Medlemsfinansierad journalistik och kärnkraftskatastrofer”

Hänt i veckan. Blankspots Martin Schibbye punktar här upp vad han läst och gjort under veckan och vad som händer bakom kulisserna hos Blankspot.

Nu går det att lyssna på fler av Blankspots reportage

Det har varit ett starkt önskemål från Blankspots medlemmar att utöka vårt utbud av innehåll som man kan lyssna på. Nu kan man podda ännu ett av våra långa reportage.

Läs mer om arbetet med reportaget

Martin Schibbye skriver om hur reportaget "Julia gick till jobbet men kom aldrig hem" växte fram och vad han hoppas att det ska leda till.

Hänt i veckan

Blankspots chefredaktör Martin Schibbye punktar här upp vad han läst och gjort under veckan och vad som händer bakom kulisserna hos Blankspot.