Ge bort Blankspot i julklapp

Av | 20 december 2018

Det lackar mot jul och vad passar väl bättre än att ge bort mer kunskap om världen. En julklapp som räcker hela året!

Att prenumerera på Blankspot kostar 599 per år. Vi har tagit fram ett fint gåvobevis som vi skickar dig digitalt eller per post (då tillkommer 25 kronor). Att ge bort Blankspot i julklapp innebär ett stöd till mer journalistik från världens vita fläckar och den du ger gåvan till kommer dessutom kunna följa redaktionens arbete nära.  Genom vårt sätt att arbeta medskapande kan våra medlemmar diskutera reportagen i Facebookgrupper knutna till olika bevakningsområden. De får även genom din gåva tillgång till specialevenenmang och annat för Blankspottare.

Betala för en prenumeration här. Vill du ha ett tryckt gåvobevis skickat till dig väljer du rutan ”skänk en valfri summa” bland betalningsalternativen och anger totalsumman 624 kronor. Tryckta gåvokort beställs senast den 19 december så hinner vi skicka dig gåvobeviset som du kan överlämna till mottagaren på julafton.

Efter att du gjort din betalning mailar du till [email protected] och vem mottagaren av din gåva är så för vi in dem i vårt prenumerationsregister. De kommer att få sitt första mail från oss på nyårsafton. Ange namn, mail och postadress till personen du ger gåvan till.

Vi kan också fakturera vid beställning av fler än tre prenumerationern. Maila då till [email protected] och lägg din beställning samt ange kontaktuppgifter till samtliga mottagare.

Av | 20 december 2018

Utan dig – ingen journalistik

Genom att stödja oss ekonomiskt ser du till att vi kan fortsätta göra oberoende kvalitetsjournalistik som är fri för alla att läsa.

Bli supporter! Du kan också stödja oss med ett engångsbelopp. Swisha 123 554 35 41.

Mer från Blankspot

Allt om Blankspot

Blankspot återigen bland Topp 5 digitala tidskrifter

När IDG rankar de bästa tidsskriftssajterna i Sverige hamnar Blankspot återigen på topp fem. – Vi är stolta och glada samt skickar en extra dos av uppmärksamhet till vår medarbetare Jonatan Fried som är ansvarig för sajtutvecklingen, säger VD Brit Stakston.

Blankspot 4 år – se livesändningen från firandet

Under söndagen uppmärksammade Blankspot att det var fyra år sedan vi grundades. Mycket har hänt sedan dess och mycket finns planerat - allt detta ville vi uppmärksamma genom en sju timmar lång livesändning.

Följ arbetet med boken ”Jakten på Dawit”

Martin Schibbye skriver nu en bok om Eritrea och Dawit Isaak som kommer i vår. Du som vill kan följa arbetet med boken genom att följa Martin Schibbye sida på Facebook.

Detta gjorde vi för läsarnas bidrag

Att driva en reportagesajt enbart med hjälp av supportrars stöd och kunskap är krävande och slitsamt på grund av den finansiella osäkerheten. Men jag är övertygad om att det är bästa sättet för att öka trovärdigheten för journalistiken, skriver Martin Schibbye i ett brev till de supportrar som stöttat Blankspot under 2018. Vi hoppas ni alla fortsätter stödja oss och att ni som ännu bara följt oss också kan bidra under året som kommer.