Ge bort Blankspot i julklapp

Av | 20 december 2018

Det lackar mot jul och vad passar väl bättre än att ge bort mer kunskap om världen. En julklapp som räcker hela året!

Att prenumerera på Blankspot kostar 599 per år. Vi har tagit fram ett fint gåvobevis som vi skickar dig digitalt eller per post (då tillkommer 25 kronor). Att ge bort Blankspot i julklapp innebär ett stöd till mer journalistik från världens vita fläckar och den du ger gåvan till kommer dessutom kunna följa redaktionens arbete nära.  Genom vårt sätt att arbeta medskapande kan våra medlemmar diskutera reportagen i Facebookgrupper knutna till olika bevakningsområden. De får även genom din gåva tillgång till specialevenenmang och annat för Blankspottare.

Betala för en prenumeration här. Vill du ha ett tryckt gåvobevis skickat till dig väljer du rutan ”skänk en valfri summa” bland betalningsalternativen och anger totalsumman 624 kronor. Tryckta gåvokort beställs senast den 19 december så hinner vi skicka dig gåvobeviset som du kan överlämna till mottagaren på julafton.

Efter att du gjort din betalning mailar du till [email protected] och vem mottagaren av din gåva är så för vi in dem i vårt prenumerationsregister. De kommer att få sitt första mail från oss på nyårsafton. Ange namn, mail och postadress till personen du ger gåvan till.

Vi kan också fakturera vid beställning av fler än tre prenumerationern. Maila då till [email protected] och lägg din beställning samt ange kontaktuppgifter till samtliga mottagare.

Av | 20 december 2018

Utan dig – ingen journalistik

Genom att stödja oss ekonomiskt ser du till att vi kan fortsätta göra oberoende kvalitetsjournalistik som är fri för alla att läsa.

Bli supporter! Du kan också stödja oss med ett engångsbelopp. Swisha 123 554 35 41.

Mer från Blankspot

Allt om Blankspot

Tack alla supporters – det här kunde vi göra tack vare er 2018

Vi vill passa på att rikta ett alldeles särskilt tack till alla er som bidragit ekonomiskt till Blankspot 2018. Utan er hade vi inte kunnat göra allt den journalistik och annat vi lyckades med förra året. Varje krona räknas och detta här har ert bidrag åstadkommit!

De sex mest lästa artiklarna under 2018

Att nyheter från Afghanistan lockar till läsning vet vi. Men vilka andra berättelser var det som drog till sig den mesta uppmärksamheten hos Blankspot under 2018? Här kommer årets lista.

Bäst och sämst med Blankspot under 2018

Nu kickar vi igång 2019 med att reflektera över vad som fungerade och vad som fungerade lite sämre under året som gått.

Ge bort Blankspot i julklapp

Det lackar mot jul och vad passar väl bättre än att ge bort mer kunskap om världen. En julklapp som räcker hela året!