Ge bort Blankspot i julklapp

Av | 20 december 2018

Det lackar mot jul och vad passar väl bättre än att ge bort mer kunskap om världen. En julklapp som räcker hela året!

Att prenumerera på Blankspot kostar 599 per år. Vi har tagit fram ett fint gåvobevis som vi skickar dig digitalt eller per post (då tillkommer 25 kronor). Att ge bort Blankspot i julklapp innebär ett stöd till mer journalistik från världens vita fläckar och den du ger gåvan till kommer dessutom kunna följa redaktionens arbete nära.  Genom vårt sätt att arbeta medskapande kan våra medlemmar diskutera reportagen i Facebookgrupper knutna till olika bevakningsområden. De får även genom din gåva tillgång till specialevenenmang och annat för Blankspottare.

Betala för en prenumeration här. Vill du ha ett tryckt gåvobevis skickat till dig väljer du rutan ”skänk en valfri summa” bland betalningsalternativen och anger totalsumman 624 kronor. Tryckta gåvokort beställs senast den 19 december så hinner vi skicka dig gåvobeviset som du kan överlämna till mottagaren på julafton.

Efter att du gjort din betalning mailar du till [email protected] och vem mottagaren av din gåva är så för vi in dem i vårt prenumerationsregister. De kommer att få sitt första mail från oss på nyårsafton. Ange namn, mail och postadress till personen du ger gåvan till.

Vi kan också fakturera vid beställning av fler än tre prenumerationern. Maila då till [email protected] och lägg din beställning samt ange kontaktuppgifter till samtliga mottagare.

Av | 20 december 2018

Utan dig – ingen journalistik

Genom att stödja oss ekonomiskt ser du till att vi kan fortsätta göra oberoende kvalitetsjournalistik som är fri för alla att läsa.

Bli supporter! Du kan också stödja oss med ett engångsbelopp. Swisha 123 554 35 41.

Mer från Blankspot

Allt om Blankspot

”Medlemsfinansierad journalistik och kärnkraftskatastrofer”

Hänt i veckan. Blankspots Martin Schibbye punktar här upp vad han läst och gjort under veckan och vad som händer bakom kulisserna hos Blankspot.

Nu går det att lyssna på fler av Blankspots reportage

Det har varit ett starkt önskemål från Blankspots medlemmar att utöka vårt utbud av innehåll som man kan lyssna på. Nu kan man podda ännu ett av våra långa reportage.

Läs mer om arbetet med reportaget

Martin Schibbye skriver om hur reportaget "Julia gick till jobbet men kom aldrig hem" växte fram och vad han hoppas att det ska leda till.

Hänt i veckan

Blankspots chefredaktör Martin Schibbye punktar här upp vad han läst och gjort under veckan och vad som händer bakom kulisserna hos Blankspot.