Konflikten i Kamerun förvärras – vad vill du veta?

Av | 20 december 2018

Den våldsamma konflikten i Kamerun har eskalerat under hösten. Vi kommer inom kort att publicera våra första reportage från landet och är därför nyfikna på vad du vill veta om konflikten?

Blankspots reportageserier handlar som ni vet om mer än en enstaka publicering som snabbt kan falla i glömska.

Journalistiken är en pågående process och för oss är Facebookgrupperna knutna till varje bevakningsområde oumbärliga för relationen med läsarna. I gruppen Uppdrag: Västafrika kan du följa och bidra med kunskap och nyheter kring demokratirörelser i Västafrika: Gambia, Togo och Kamerun. 

Men det är inte alla våra läsare som använder Facebook därför vill vi nu också i våra nyhetsbrev fånga upp era tankar och få fler perspektiv. Vi kommer inom kort att publicera reportage från Kamerun och undrar vad ni vill veta? Har ni tips på flyktingar från Kamerun vi borde intervjua? Eller förslag på perspektiv på konflikten som vi borde belysa, hör av er.

Av | 20 december 2018

Utan dig – ingen journalistik

Genom att stödja oss ekonomiskt ser du till att vi kan fortsätta göra oberoende kvalitetsjournalistik som är fri för alla att läsa.

Bli supporter! Du kan också stödja oss med ett engångsbelopp. Swisha 123 554 35 41.

Mer från Blankspot

Allt om Blankspot

”Medlemsfinansierad journalistik och kärnkraftskatastrofer”

Hänt i veckan. Blankspots Martin Schibbye punktar här upp vad han läst och gjort under veckan och vad som händer bakom kulisserna hos Blankspot.

Nu går det att lyssna på fler av Blankspots reportage

Det har varit ett starkt önskemål från Blankspots medlemmar att utöka vårt utbud av innehåll som man kan lyssna på. Nu kan man podda ännu ett av våra långa reportage.

Läs mer om arbetet med reportaget

Martin Schibbye skriver om hur reportaget "Julia gick till jobbet men kom aldrig hem" växte fram och vad han hoppas att det ska leda till.

Hänt i veckan

Blankspots chefredaktör Martin Schibbye punktar här upp vad han läst och gjort under veckan och vad som händer bakom kulisserna hos Blankspot.