Konflikten i Kamerun förvärras – vad vill du veta?

Av | 20 december 2018

Den våldsamma konflikten i Kamerun har eskalerat under hösten. Vi kommer inom kort att publicera våra första reportage från landet och är därför nyfikna på vad du vill veta om konflikten?

Blankspots reportageserier handlar som ni vet om mer än en enstaka publicering som snabbt kan falla i glömska.

Journalistiken är en pågående process och för oss är Facebookgrupperna knutna till varje bevakningsområde oumbärliga för relationen med läsarna. I gruppen Uppdrag: Västafrika kan du följa och bidra med kunskap och nyheter kring demokratirörelser i Västafrika: Gambia, Togo och Kamerun. 

Men det är inte alla våra läsare som använder Facebook därför vill vi nu också i våra nyhetsbrev fånga upp era tankar och få fler perspektiv. Vi kommer inom kort att publicera reportage från Kamerun och undrar vad ni vill veta? Har ni tips på flyktingar från Kamerun vi borde intervjua? Eller förslag på perspektiv på konflikten som vi borde belysa, hör av er.

Av | 20 december 2018

Utan dig – ingen journalistik

Genom att stödja oss ekonomiskt ser du till att vi kan fortsätta göra oberoende kvalitetsjournalistik som är fri för alla att läsa.

Bli supporter! Du kan också stödja oss med ett engångsbelopp. Swisha 123 554 35 41.

Mer från Blankspot

Allt om Blankspot

Tack alla supporters – det här kunde vi göra tack vare er 2018

Vi vill passa på att rikta ett alldeles särskilt tack till alla er som bidragit ekonomiskt till Blankspot 2018. Utan er hade vi inte kunnat göra allt den journalistik och annat vi lyckades med förra året. Varje krona räknas och detta här har ert bidrag åstadkommit!

De sex mest lästa artiklarna under 2018

Att nyheter från Afghanistan lockar till läsning vet vi. Men vilka andra berättelser var det som drog till sig den mesta uppmärksamheten hos Blankspot under 2018? Här kommer årets lista.

Bäst och sämst med Blankspot under 2018

Nu kickar vi igång 2019 med att reflektera över vad som fungerade och vad som fungerade lite sämre under året som gått.

Ge bort Blankspot i julklapp

Det lackar mot jul och vad passar väl bättre än att ge bort mer kunskap om världen. En julklapp som räcker hela året!