Vilka reportage från Sverige vill du se hos Blankspot i höst?

Av | 11 september 2017

Blankspots framtida reportage från Sverige vill vi ska bygga på idéer från medborgare och nu har vi dragit igång arbetet med att samla in idéer.

Vilka berättelser saknar du i dina flöden? Bidra i facebookgruppen ”Uppdrag: Sverige” – tipsa oss på taggen #blankspotsverige eller kom på vår meet-up den 21 september.

Av | 11 september 2017

Utan dig – ingen journalistik

Genom att stödja oss ekonomiskt ser du till att vi kan fortsätta göra oberoende kvalitetsjournalistik som är fri för alla att läsa.

Bli supporter! Du kan också stödja oss med ett engångsbelopp. Swisha 123 554 35 41.

Mer från Blankspot

Allt om Blankspot

Blankspot-bok om utvisningarna nominerad till Wendelapriset

Blankspots reportagebok ”Utvisad – den deltagande journalistiska berättelsen om svensk historias största deportationsvåg” är nominerad till Wendelapriset.

Källkritikens dag – varsågoda Blankspots MIK-material

I dag är det Källkritikens dag. Det firar vi genom att uppmärksamma det skolmaterial om medie- och informationskunnighet vi arbetat fram under det senaste året. Läs och inspireras av det om du är lärare. Du kan också boka in oss för kommande terminer.

Blankspot vann IDG:s prestigefyllda pris som bästa tidsskriftssajt i Sverige

Varje år rankar IDG Sveriges 100 bästa sajter och nättjänster inom en rad olika områden. I kategorin "tidskrifter" var fem sajter nominerade, varav Blankspot var en. De övriga var Resume, Chef, KIT och Market. I dag kom beskedet att Blankspot vunnit. 

Blixtinsatt meet-up om situationen i Etiopien

Under måndagen hölls en meet-up på Blankspots redaktion om den politiska krisen i Etiopien. Se den i efterhand här.